Diskuse

Nohama na zemi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tamaon

31. 8. 2012 12:37
a v zimě?

Co myslíte, pracuje ten zedník 16 hodin denně i v zimě? !!

0 0
možnosti

funstef

30. 8. 2012 19:00
proč

Přečetla jsem, reaguji: Předně my nepříjde vhodné, srovnávat manuálně a duševně pracující, ale to jen tak na okraj.  Pokud je tedy učitel-padouch, co si stěžuje, že musí zase do práce, je možná vhodné, popřemýšlet nad tím proč? Protože jsou děti čím dál větší hajzlící, kteří chodí do školy naprosto nezvládnutí z rodiny, protože je nebaví se učit a nějakými projekty se nadchne tak max. 1 - 2, když se zadaří...Třeba proto si učitelé, kteří ještě nezlomili ukazovátko stěžují. Třeba proto, že zvládat takovou bandu nevychovanců, bez zájmu o vědomosti 6 - 8 hodin, chodit mezi tím po dozoru a nemít čas, zajít si ani na WC, je opravdu náročná pedagogická. psychologická, fyzická i duševní dřina. On si ten zedník, taky určitě nezpívá radostí, že má po dovolené, měl-li nějakou, a zas bude 16 hodin v práci za minimální mzdu i o víkendech...[>-]

0 0
možnosti

vafinie

30. 8. 2012 13:43
:)

No jo, taky jsem si říkala, jak se učilelé mají, že mají prázdniny a tak... a pak jsem začala sama učit a zjistila jsem, že oni si ty prázdniny dost zaslouží:) tedy většina. On zedník sice může tvrdě pracovat 16hod denně, ale zas jde domů s relativně čistou hlavou. Když se mi zadaří učit 8hod za den (60 nebo 90min lekce), tak mi večer pěkně hučí v hlavě:) Každý povolání má něco svýho.

0 0
možnosti

lecaks

30. 8. 2012 22:37
Re: :)

Učitel je poslání a ne povolání, ne každý na to má. Viz:

„Naši učitelé nemohou být jen sloupy u naší cesty, které nám ukazují směr a samy nejdou“ » J.A.Komenský.R^

0 0
možnosti

taras

30. 8. 2012 13:29
Kde berete tu drzost

vyjadřovat se k věcem, kterým vůbec nerozumíte? Kolik jste toho odučila? Vy si myslíte, že byste byla schopna učit šestnáct hodin za den, celý týden, jako ten váš známý zedník? A proč vám nepřipadá divné, že jeho pracovní doba je zcela protizákonná, pokud odmyslíme to, že je obrazem české podnikatelské kultury devatenáctého století a naprosté neschopnosti a zločinné nečinnosti Drábkových (o Kalouskovi nemluvě) podřízených i jeho samého?

0 0
možnosti

_-1-_

30. 8. 2012 14:46
Re: Kde berete tu drzost

Taras ... zklidni hormon .... nebo se tě zeptám, proč se ztrapňuješ kritikou a osobním výpadem proti blogerce, když jsi zjevně nepochopil hlavní myšlenku jejího blogu

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Eva Fruhwirtová (1986) - Věnuje se efektivní komunikaci a tréninku mozku. V Třebíči založila mozkohernu a učí lidi znovu si hrát. Pamatuje si věci, na které ostatní dávno zapomněli. Ráda pozoruje dění kolem sebe a ještě raději se do něj zapojuje.