Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jeli jsme autobusem dvakrát a stejná zkušenost s řidiči. Od té doby jezdíme vlastním autem, vyhýbáme se dálnicím a i vnitrozemí má pro nás kouzlo. Všude ochotní lidé a na pobřeží jezdíme stále do stejného apartmánu. Majitelé se stali našimi kamarády a jsme v kontaktu i mimo sezonu.R^

0 0
možnosti

Odkiaľ ste nabrali:

"Ročně jezdí do Chorvatska přes milion a půl Čechů, my jsme letos součástí statistiky."8-o8-o8-o

Jako každoročně nejvíce zahraničních turistů přijelo z Německa (2,1 milionu, o 7 % víc než v roce 2014). Následují Slovinci (1,2 milionu, o 8 % více než v roce 2014), Rakušané (1,1 milionu, o 10 % více než v roce 2014), Italové (1,1 milionu, o 5 % více než v roce 2014) a na pátém místě jsou turisté z České republiky (696 tisíc). Další místa obsadili Poláci, Britové, Francouzi, Maďaři a Slováci.

https://www.chorvatsko.cz/aktual/160412_kolik-turistu-prijelo-v-lonskem-roce-do-chorvatska.html

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za reakci. Čísla jsou od Chorvatů. Za doplnění zdroje moc děkuji!

0 0
možnosti

Ještě Chorvaté říkají o českých turistech "paštikáři":-)?

0 0
možnosti

Je to úhel pohledu. Věřte, že i dnes jezdíme s rozhrkanou dodávkou, stany a polévkami v pytliku, prodíráme se prašnými cestami Balkánu i Skandinavie a za sebou na vozíku máme kola, na kterých se dostanem ještě dál... a je stále dost lidí, co takto cestují. Ti ale o Chorvatsku nechtějí ani slyšet..

3 0
možnosti
Foto

Jasně, je to úhel pohledu, rozhodně to negeneralizujme. Článek je subjektivní, vychází z mé zkušenosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Eva Fruhwirtová (1986) - Věnuje se efektivní komunikaci a tréninku mozku. V Třebíči založila mozkohernu a učí lidi znovu si hrát. Pamatuje si věci, na které ostatní dávno zapomněli. Ráda pozoruje dění kolem sebe a ještě raději se do něj zapojuje.