Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

....To, co se nám u nás zdá nepřekonatelné, složité a těžké, je z nadhledu (možno také chápat pohledem z dálky či evropským pohledem) vlastně žabomyší válka.....Ono milá paní z teplé kanceláře se zajištěným cateringem se věci skutečně řeší snadno. My, prostí občané, možná nemáme tak široký rozhled, vám by zase prospělo si to, co v té kanceláři vymyslíte, vyzkoušet prakticky v životě, pak byste teprve mohla říkat, že když se chce.... a jestli to také vůbec k něčemu je. To zase z toho kanclíku nevidíte vy.

0 0
možnosti
AS

A56d36a70m 20S68t58a46v88a

7. 1. 2015 22:55

blaze..... holt kdo umí, umí.....

0 0
možnosti
RE

Zajímavý pohled. Jinak poznámka od člověka, pohybujícího se hlavně v dopravě: 12 hodin můžete jet klidně i jenom z toho Třebíče do Rozvadova. Dál už to zpravidla odsejpá, je však třeba napsat ,,když se zadaří." V Bruselu jsem jednou pobýval na ČR velvyslanectví. Vezl jsem do tamějšího čs. centra výstavu ,,Odkazy Martinů."Je to běžný, řadový činžák ve staré zástavbě, jež rekonstruovali Češi. Každý byt měl původně krb a oni do všech narvali radiátor ústředního topení. Dost dekadentní zážitek. Jinak Brusel mi(alespoň v této čtvrti) nejvíc připomínal Prahu. Jezdí tam tramvaje a chodníky jsou dlážděné a neskutečně po..ané od psů!:-)) Pokud by člověk koukal nahoru, tak domy jsou hodně podobné jako v Praze.

1 0
možnosti
Foto

Děláte si prču dobrovolně, nebo je to součást nějaké povinné PR stážisty?

6 0
možnosti
DF

Proč by si měla autorka dělat legraci? Žiji v Bruselu deset let a lépe bych zdejší život nepopsalaR^.

3 0
možnosti
PS

1. Nezmiňujete se, jaká říčka protéká Bruselem. Tedy jak páchne proto, že Brusel a Milán nemají vyřešenu kanalizaci. Je to tak?

2. S nadhledem byrokratů EU se potýkáme od roku 2003 marně. Do toho roku totiž našim občanům (10 milionů) diktovala vláda (16 zvolených chlapců), že musíme dvakrát ročně přetočit hodinky (čas jako takový posunout nelze). Přečtěte si níže uvedenou Směrnici a uznáte, že větší blábol ani nejde stvořit. Pokud s ní souhlasíte, vážně, tedy bez legrace vysvětlete, jak se může z jednoho centra diktovat 500. milionům občanům ze 28. států, co mají dvakrát ročně dělat? A nikdo neví proč se tak děje, úspory nejsou, nepřímo se to uvádí v textu Směrnice EU. Ruská Federace od roku 2011 tzv. "letní čas" nemá a nic se nestalo. Vlastně stalo - jejich děti a mládež nemusí od března do října denně vstávat o hodinu dříve! A to nemluvíme o citlivých jedincích, kteří si po změně musí zvykat a trpí nespavostí. K ní je níže vyjádření odborníka.

 

Směrnice Evropského parlamentu a Rady2000/84/ES ze dne 19. ledna 2001 o úpravě letního času:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2007:0739:FIN:CS:HTML

http://www.rozhlas.cz/default/default/rnp-player-2.php?id=2294233&drm=

(doc.MUDr.Smolík Petr, CSc.)

Jo a ještě něco - pan Zdechovský před volbami sliboval aktivity vedoucí ke zrušení nesmyslného posouvání hodin vpřed a vzad. Proti přírodě. Jak je daleko s plněním svého slibu voličům? Ale vážně.R^

1 0
možnosti
Foto

Pane Skáceli, střídání času je v řešení. Napište přímo europoslanci, sdělí vám aktuální informace. Děkuji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Eva Fruhwirtová (1986) - Věnuje se efektivní komunikaci a tréninku mozku. V Třebíči založila mozkohernu a učí lidi znovu si hrát. Pamatuje si věci, na které ostatní dávno zapomněli. Ráda pozoruje dění kolem sebe a ještě raději se do něj zapojuje.